Books

 

Den store Superkiss-boka (Aschehoug, 2012)

Med denne boken kan du lett leke Superkviss hjemme i din egen stue, på hytta eller i bilen. Boken er full av tips til konkurranser, oppgaver og quiz slik vi kjenner det fra tv-programmet. Her avsløres endelig oppskriften på den berømte kræsjguggen. Og du får tips til ulike taperpremier. Boken har spiralrygg, noe som lett «forvandler» den til programlederkort. Meir om boka her.

 

Quiz – SuperKviss (Aschehoug, 2011)

Denne boken inneholder 999 spørsmål fra det populære TV-programmet Superkviss. Er du mest opptatt av kjendiser eller er du en sportsekspert? Kan du masse om film og TV, eller er du heller typen som leser alle bøker du kommer over? Her er det spørsmål som passer for alle!   Meir om boka her. 

 

 

Gay kids : kule barn som også finnes (Book and Exhibition, 2008)

Gay Kids er en gjennomillustrert fagbok om homofil kjærlighet for barn og ungdom. Men voksne, ikke minst lærere og foreldre, vil også ha stort utbytte av boka. På en lettfattelig og personlig måte formidler Gay Kids kunnskap fra mange års forskning om homofili i Norge.
Meir om boka her. 

 

 

 Godnattboka – nynorske forteljingar ( Skald, 2007)

Dette er den første godnattboka med berre nynorske forteljingar. Boka samlar 22 nye godnatthistorier skrivne av forfattarar frå heile Vestlandet, både etablerte skribentar og debutantar.  Vinnar av Nynorsk barnelitteraturpris 2007!  Meir om boka her.

 

 

 

Barfot ( Gyldendal Tiden, 2002)

I boken forteller femten unge fra 16 år og oppover sine egne historier. Vi treffer blant annet Tina som er 29 og jomfru, Kristin som nesten tok sitt eget liv og Heidi Marie skriver om sin første forelskelse. Redaktørene av «Barfot», Henning Braseth og Astrid Urdal forteller at de har prøvd å lage den boken de selv savnet når de var unge. Meir om boka her.

 

 

 

Comments are closed.